Câştigă o sumă URIAŞĂ. Cea mai bine plătită actriţă de televiziune din 2018 este Sofia Vergara

Cunoscută mai bine pentru rolul din serialul "Modern Family", Sofia Vergara este pe prima poziţie a topului a celor mai bine plătiţi actori TV din 2018.
Pe poziţia a doua în acest top realizat de Forbes se situează Jim Parsons, celebru pentru rolul Sheldon din serialul de comedie "The Big Bang Theory", care, în ultimul an, a avut câştiguri de 26,5 milioane de dolari.

De altfel, următoarele cinci poziţii în topul condus de Vergara sunt ocupate de actorii principali din serialul CBS "The Big Bang Theory", respectiv Parsons, Johnny Galecki - Leonard (25 de milioane de dolari), Kaley Cuoco - Penny (24,5 milioane de dolari), Kunal Nayyar - Raj şi Simon Helberg - Howard, ambii cu 23,5 milioane de dolari.

În topul 5 al celor mai bine plătite actriţe, după Vergara şi Cuoco urmează starul serialului "Grey's Anatomy" Ellen Pompeo, cu 23,5 milioane de dolari - în creştere cu 10 milioane după încheierea unui nou contract cu ABC -, Mariska Hargitay ("Law & Order: Special Victims Unit"), cu 13 milioane de dolari, şi Julie Bowen ("Modern Family"), cu 12,5 milioane de dolari.

Topurile realizate de Forbes includ atât salariile primite în calitate de actori, cât şi sumele provenite din publicitate în perioada 1 iunie 2017- 1 iunie 2018.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu