CÂȘTIG RECORD LA LOTO ÎN RUSIA. Câștigătorul a 7 milioane de euro, căutat de LOTERIE

Embed:

În Rusia este căutat un bărbat care a câștigat la loterie jumătate de miliard de ruble, adică peste șapte milioane de euro. Extragerea a fost transmisă la unul dintre posturile de televiziune federale. 

Premiul este cel mai mare din istoria loteriilor de stat rusești. Câștigătorul trebuie să ridice banii în termen de șase luni, în caz contrar premiul poate fi anulat. Bărbatul este căutat acum de "Poşta Rusiei", deoarece se știe că a cumpărat biletul norocos la oficiul poștal din regiunea Voronej.

Recordul anterior aparține unui bărbat din Sochi, care a câștigat la loterie echivalentul a peste 5 milioane de euro.

Noroc neaşteptat şi pentru un grup de bucătărese din Ţara Galilor. Cele 6 prietene au câştigat peste 25 de milioane de lire sterline la loteria Euromillions. Şi-au dat demisia de la spitalul unde lucrau şi acum îşi fac planuri cum să cheltuiască banii.

"Mi s-a stricat maşina de spălat de curând şi pentru că economiseam bani pentru nuntă, am decis să închiriez una. Aşa că am luat o maşină de spălat în chirie până după Crăciun. Abia aştept să îi sun să vină să o ia înapoi'', a spus câştigătoare la Euromillions, Louise Ward.

2 dintre ele şi-au dorit întotdeauna să meargă la Las Vegas şi la Graceland, aşa că acum e momentul să-şi îndeplinească visul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu