Căsătorie neobișnuită! Și-au jurat credință veșnică, la 41 de ani după ce s-au cunoscut

Emma van Laun (52 de ani) și Vincent Valbret (56 de ani) și-au jurat credință veșnică, în cadrul unei ceremonii. Ceea ce este neobișnuit la această situație, însă, este că ei au făcut acest pas după mai bine de patru decenii de când s-au cunoscut. De altfel, britanica Emma recunoaște că i-a plăcut de actualul ei soț, francezul Vincent, de la prima vedere, însă acesta nu i-a împărtășit atunci sentimentelescrie libertatea.ro.

Emma van Laun l-a plăcut pe francezul Vincent încă de când l-a văzut, în timpul unei excursii pe care acesta a făcut-o în orașul ei britanic, în vara anului 1976. Avea atunci doar 11 ani, iar tânărul Vincent, cu patru ani mai mare, nu a observat acest lucru.

„Nu observase deloc”, spune acum Emma. Astfel, el a revenit la Paris, în orașul său natal, iar tânăra Emma a continuat să-i trimită scrisori. Cei doi au corespondat o perioadă. „Am vorbit de câteva ori, iar Vincent a sugerat că păstrez legătura cu sora lui, Helene, care are aceeași vârsta ca mine”, a continuat Emma.

Anii următori, Vincent și sora lui au petrecut vacanțele de vară în orășelul în care locuia Emma, însă relația lor de prietenie nu a mai fost atât de apropiată. Mai mult, când au ajuns la maturitate, cei doi nu își mai vorbeau deloc.  „Am pierdut legătura, iar eu m-am mutat în Londra, însă părinții noștri au continuat să mai vorbească”, a mai spus Emma.

Femeia s-a căsătorit, având doi copii. La rândul său, Vincent s-a căsătorit și el, fiind tatăl a patru copii. În urmă cu patru ani, aceștia au început să vorbească din nou. Vincent a întrebat-o pe Emma dacă nu ar fi o idee bună ca ai lor copii să-și trimită scrisori pentru ca aceștia să învețe mai bine o limbă străină.

„Am mai vorbit și i-am spus că sunt divorțată de zece ani, după un mariaj de zece ani. El mi-a spus că și el e divorțat, după un mariaj de 15 ani”, a mai povestit Emma.

Ulterior, cei doi au început să se întâlnească, iar așa au ajuns să se îndrăgostească unul de celălalt. Acum, ei și-au jurat credință veșnică, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Franța.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu