Casa SECRETĂ a lui Putin. FOTO cu vila de UN MILIARD de dolari a liderului de la Kremlin

Președintele rus, Vladimir Putin, deține o proprietate vastă pe malul Mării Negre, pentru care a plătit un miliard de dolari, susține Georgy Alburov, membru al Fondului anti-corupție din Rusia, scrie evz.ro.

Alburov, care face parte din anturajul lui Alexei Navalni, un politician din opoziție, a prezentat pe Facebook o fotografie a unui palat ridicat în Regiunea Krasnodar, pe țărmul Marii Negre, despre care spune ca ar fi proprietatea lui Vladimir Putin.

"Priviți - imagine cu palatul lui Putin de lângă Geledzhik, înregistrat drept proprietatea unei companii offshore. Nu a mai fost publicată până acum”, a scris Alburov lângă imaginea cu presupusa proprietate a președintelui rus.

Dmitry Peskov, un purtător de cuvânt al lui Putin, a negat zvonurile, afirmând că liderul de la Kremlin "nu a avut niciodată o legătură cu acest palat".

În declaraţia de avere făcută cu ocazia alegerilor prezidenţiale, Vladimir Putin a recunoscut oficial o avere de 179.612 de dolari, însă Bill Browder, care a fost la un moment dat cel mai important investitor străin din Rusia, susține că Putin este de fapt cel mai bogat om de pe planetă, estimându-i averea la aproximativ 200 de miliarde de dolari.

Dining room, fit for large dinners

This is the master bedroom

Ornate furniture

Here's another view of the Black Sea from the roof

There's also great landscaping

And it's huge.

But it's beautiful already

The palace is still under construction

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu