Casa plină de Crăciun. Copiii dintr-o familie din raionul Căuşeni au primit daruri de la "Edelweiss"

Embed:

O familie nevoiaşă din raionul Căuşeni a avut parte de surprize frumoase în ajunul sărbătorilor de iarnă.

Părinţii şi cei şase copii, care locuiesc modest în satul Chircăieşti, au primit mai multe daruri de la reprezentanţii Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".

Moş Crăciun, care nu a ajuns până acum în casa familiei Catanoi, le-a adus micuţilor dulciuri şi un brad pe care l-au împodobit împreună. 

Cel mai mic membru al familiei Catanoi are doar două luni, iar sprijinul părinţilor sunt cei doi gemeni de 11 ani. Micuţii au fost nemaipomeniţi de fericiţi că Moş Crăciun a ajuns şi în casa lor. Încântaţi de cadourile primite, copiii i-au răsplătit pe mesagerii Moşului cu poezii.

Familia se întreţine doar din salariul tatălui, aşa că părinţii nu îşi pot permite să-şi alinte cei şase copii cu daruri.

"Primim banii, întâi la animale, la păsări cumpărăm, la vacă, nu am cote , nu am nimic, am doar casa asta. Deja din ce rămâne cumpărăm produse, gazul, lumina, grădiniţa. Ei nu au avut aşa niciodată"

Nerăbdători, copii au despachetat darurile primite din partea Fundaţiei "Edelweiss".

"Moş Crăciun este bun la suflet. Eu am primit astăzi nişte dame, o geantă şi cadouri".

- O să mă joc în dame.
- Ce anume ţi-a plăcut?
- Bomboanele, geanta.

Campania "Edelweiss" a reuşit deja să facă fericite mai multe familii.

"De când a fost lansată Campania "Casa plină de Crăciun" am fost deja la şapte familii social vulnerabile care au scris la Fundaţia Edelweiss şi şi-au dorit cadouri de Crăciun", a afirmat coordonatorul de proiecte Fundaţia "Edelweiss", Viorica Ţurcan.

Campania "Casa plină de Crăciun" se va desfășura pe parcursul lunii decembrie. Peste 300 de copii din mai multe familii vor primi cadouri din partea Fundației "Edelweiss", care, anual, în ajunul sărbătorilor de iarnă, organizează campanii sociale pentru sprijinirea copiilor din orfelinate sau din familii nevoiaşe.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu