Cărțile poștale, la mare căutare de sărbători! Vânzările au crescut cu 20% (VIDEO)

Embed:

Cărţile poştale cu urări de bine sunt adevărate surprize de Crăciun şi Revelion. Deşi tehnologiile informaționale facilitează comunicarea la distanţă, unii moldoveni preferă să-și felicite apropiații prin intermediul ilustratelor. În această perioadă, vânzările au crescut cu 20 la sută. 

Tradiţional, Veronica Hîrbu le trimite celor apropiaţi ilustrate de sărbători. În fiecare an, tânăra merge la poştă, alege felicitări şi scrie mesaje de Crăciun şi Revelion. 

"Totuși gândul care este scris prin scrisori este concentrat asupra persoanei, asupra destinatarului și te face să pătrunzi mult mai profund în tine pentru a transmite acele emoții și gânduri pozitive. În asta și constă bucuria scrisorii", a declarat juristul Veronica Hârbu.

"Poșta Moldovei" a propus, în acest an, 12 tipuri de cărți poștale cu tematică de sărbătoare.

"Cărțile poștale sunt procurate absolut de toate vârstele. Cel mai des sunt solicitate cărțile poștale pentru țările CSI. În comparație cu anii precedenți, anul acesta s-a pus accent mai mult pe expedierile tradiționale", a declarat șefa secției vânzări de la Poșta Moldovei, Natalia Isac.

Totuşi, cei mai mulţi oameni preferă să comunice cu cei dragi prin intermediul tehnologiilor moderne:

"Acum numai prin Internet îi felicităm pe cei dragi. Tradiția nu a dispărut, dar aşa este mai comod, mai rapid. Pe timpuri, cumpăram, alegeam ilustrate frumoase și le trimiteam."

"Eu nu trimit cărţi poştale. Este mult mai simplu prin Internet. Bunicul meu trimitea mereu ilustrate și îi plăcea să primească felicitări de la rude sau prieteni."

Preţul cărților poștale variază între 35 de bani și trei lei şi 50 de bani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu