Carrie Fisher a finalizat filmările pentru următorul film "Star Wars" înainte de a muri (VIDEO)

Actriţa Carrie Fisher, care a murit marţi la vârsta de 60 de ani, avea mai multe proiecte în desfăşurare în industria cinematografică şi în producţii de televiziune. Cel mai important dintre ele este rolul Prinţesei Leia în franciza Star Wars, în cel de-al optulea episod al seriei, informează Variety, citat de mediafax.ro.

Cel de-al optulea film din serie, în care Fisher o interpretează pe Prinţesa Leia Organa, a fost finalizat în iulie şi este, în prezent, în faza de post-producţie.

Surse citate de revista Variety afirmă că scenele din sequel în care apare Fisher au fost finalizate în iulie. Astfel, Disney şi Lucasfilm, producătorii seriei Star Wars, nu vor fi nevoiţi să abordeze moartea lui Fisher până când încep filmările pentru episodul nouă al seriei, în 2018.

Producătorii plănuiseră ca Prinţesa Leia să apară şi în episodul nouă din franciza Star Wars.

În afară de rolul din Star Wars, printre multele proiecte ale actriţei Carrie Fisher, se număra şi un rol recurent pe care îl juca în serialul de comedie "Catastrophe", produs de Amazon şi Channel 4.

În serial, Carrie Fisher interpreta rolul mamei sarcastice a personajului interpretat de Rob Delaney. Sezonul al treilea al serialului este programat pentru începutul anului viitor. Fisher se întorcea de pe platourile de filmare pentru acest serial de comedie, situate în Londra, în momentul în care a suferit atacul de cord la bordul avionului, pe 23 decembrie.

Filmările pentru al treilea sezon din "Catastrophe", care va fi difuzat în primăvară, s-au încheiat. Fisher apare într-unul dintre cele şase episoade ale sezonului. Show-ul va avea şi un al patrulea sezon, potrivit producătorilor. Nu există nicio informaţie cu privire la modul în care producătorii se va ocupa de personajul lui Fisher în sezoanele viitoare.

De asemenea, Fisher ar fi trebui să aibă un rol şi în filmul "Wonderwell ", despre care IMDB relatează că este o poveste fantastică desprinsă din lumea modei.

Pe de altă parte, Fisher a avut un rol recurent şi în "Family Guy", produs de Fox, în care îşi împrumutase vocea Angelei, şeful de la fabrica de bere unde lucrează Peter Griffin, interpretat de Seth MacFarlane. Cea mai recentă contribuţie a actriţei Carrie Fisher în "Family Guy" a fost într-un episod din sezonul trecut, care a fost difuzat în ianuarie. Nu există informaţii care să dezvăluie dacă Fisher lucrase pentru episoade suplimentare.

Un nou documentar, intitulat "Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds" va fi proiectat la următoarea ediţie a festivalului Palm Springs Film Festival, şi va fi, totodată, difuzat pe HBO în luna martie.

Actriţa Carrie Fisher, interpreta legendară a rolului Prinţesei Leia în franciza Star Wars, a murit la vârsta de 60 de ani, în urma unui atac de cord. Actriţa fusese internată în spital pe 23 decembrie, după ce a suferit un stop cardiac. Actriţa, în vârstă de 60 de ani, se afla într-un avion care zbura din Londra spre Los Angeles atunci când i s-a făcut rău, în 23 decembrie.

Fisher a fost transportată de urgenţă la spital, imediat cum avionul a aterizat pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles, pe 23 decembrie.

Departamentul Pompierilor din Los Angeles declarase că pe 23 decembrie a fost solicitat pentru un caz de stop cardiorespirator, la poarta United Airlines, cea la care s-a oprit avionul venit din Londra.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu