Caroline Sunshine, o fostă vedetă Disney, se alătură echipei lui Trump la Casa Albă

Caroline Sunshine, o fostă vedetă Disney, atunci când era adolescentă, se alătură Biroului de presă al Casei Albe, scrie libertatea.ro.

Cunoscută pentru rolurile sale din filmele Disney, în special pentru cel din “Shake It Up”, un film realizat de Disney Channel despre dansatori adolescenți, Sunshine s-a îndreptat spre o carieră politică în ultima perioadă și a făcut un internship la Casa Albă.

“Caroline Sunshine a făcut practică la Casa Albă, iar în colegiu a fost implicată în American Enterprise Institute. Înainte de internshipul de la Casa Albă a lucrat alături de Kevin McCarthy și la sediul Partidului Republican din California”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Lindsay Walters.

Ea are peste 500.000 de urmăritori pe Twitter și 235.000 de fani pe Instagram.

Sunshine nu este singura stea Disney Channel care se implică în politică. Miley Cyrus, care și-a câstigat faima în serialul “Hannah Montana”, a participat sâmbăta la Washington la marșul March for Our Lives și este cunoscută pentru faptul că a fost o susținătoare activă a lui Hillary Clinton în campania electorală din 2016.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu