Carolina Hurricanes a câştigat meciul cu Philadelphia Flyers. Vezi cine a marcat golul decisiv

Embed:
Echipa de hochei pe gheaţă Carolina Hurricanes a sărbătorit într-un mod inedit victoria obţinută în meciul cu Philadelphia Flyers din NHL. Sub renumitul "salut al vikingilor" practicat deobicei de fanii naţionalei de fotbal a Islandei, doi dintre discipolii lui Rod Brind'Amour, portarii James Reimer şi Petr Mrazek, i-au delectat pe suporterii prezenţi în tribunele PNC Arena cu câteva procedee din sumo.

Carolina Hurricanes a câştigat meciul cu Philadelphia Flyers în overtime, scor 5-4. Dougie Hamilton a marcat golul decisiv.
 
Nu au lipsit nici tradiţionalele bătăi din NHL. Zdeno Chara, jucătorul grupării Boston Bruins, l-a înfruntat pe Yakov Trenin de la Nashville Predators.

Bruins i-au învins pe Predators cu 6-2. Într-o altă partidă, Ryan Lindgren, hocheistul formaţiei New York Rangers, a lovit un adversar de la Colorado Avalanche şi pentru asta a fost "taxat" de Nazem Kadri.

Kadri a fost eliminat pentru 17 minute pentru provocarea bătăii, iar Lindgren s-a ales cu o eliminare de 5 minute. Rangers au câştigat meciul cu scorul de 5-3.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu