Carnavalul de la Rio de Janeiro şi-a desemnat favoriţii. Campionii din acest an sunt artiştii de la Unidos da Tijuca

Embed:

Ritmurile latino au încetat la Rio de Janeiro, dar petrecerile continuă pentru câştigătorii carnavalului. Cele mai bune şcoli de samba au fost recompensate cu premii după defilările de poveste de zilele trecute. Campionii din acest an sunt artiştii de la Unidos da Tijuca.

Trupa de samba Unidos da Tijuca este pentru a treia oară în ultimii cinci ani câştigătoarea carnavalului de la Rio. Anul acesta, a reuşit să facă faţă unei competiţii acerbe, după ce a depăşit cu doar o zecime de punct şcoala clasată pe locul doi.

"Întotdeauna există favoriţi, dar noi respectăm celelalte grupuri. Anul acesta, a fost o competiţie acerbă, foarte dificilă. Am avut foarte multe emoţii, nu ştiam ce va fi, cine va câştiga, ne tot întrebam. Dar am reuşit. Toată munca a meritat. Avem primul loc", a declarat directorul şcolii de samba Unidos da Tijuca, Antonio Carlos Reis.

Defilarea organizată de campionii carnavalului, a fost dedicată unui campion brazilian de Formula 1, Ayrton Senna, care a murit acum 20 de ani într-un accident. Showul a inclus 3600 de dansatori şi mai multe care alegorice spectaculoase.

În total, la carnaval au defilat 12 şcoli de samba, care au muncit luni întregi pentru defilările de pe sambadrom. Un juriu din 40 de persoane le-au apreciat la 10 categorii, printre care costumele şi coregrafia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu