Carnavalul brazilian se mută în Moldova?

Embed:

Carnavaluri vor exista nu doar în Brazilia sau în Italia. Un grup de tineri moldoveni entuziaşti încearcă să pună temelia acestui gen de petrecere şi în ţara noastră. Ei au început chiar de astăzi, prin a împărţi trecătorilor zâmbete şi mesaje pozitive.

Organizatorii acţiunii spun că s-au inspirat din carnavalurile din Brazilia şi îşi doresc ca acest tip de evenimente să prindă rădăcini şi în Moldova.

"O acţiune fără mesaj, numai pentru veselie, râs şi dezvoltare. Un fel de carnaval, la noi în R. Moldova nu avem tradiţie de carnaval şi vrem să începem cu această acţiune", a declarat Maxim, organizator.

Tinerii, care s-au alăturat petrecerii prin intermediul reţelelor de socializare, susţin că au vrut să transmită trecătorilor cele mai frumoase emoţii. Iată ce au spus aceştia:

"O acţiune în numele distracţiei, eu aşa aş numi-o. Libertatea ideilor şi a exprimării. Acesta este un şoc plăcut pentru oameni, deoarece vor vedea aceste desene şi înscripţii şi veţi vedea că vor zâmbi".


"Eu îndemn să păstrăm şi să apărăm Moldova noastră, pentru că aici locuiesc oameni cu suflet curat. Acesta este şi mesajul".

Oamenii au avut păreri împărţite despre acţiunea tinerilor:

"Foarte amuzant şi foarte vesel. Sunt pe panouri foarte frumoase, inscripţii foarte optimiste".

"Exprimă ceea ce ei singuri nu înţeleg".

"Au dreptul să se distreze oamenii, fiecare în modul lui".

"Asta e foarte bine. M-au distrat. Aşa ceva las să fie, numai altceva să nu fie".

Astfel de acţiuni sunt organizate în Moldova pentru a doua oară.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu