Carlos Tevez se poate întoarce în Europa. Oferta făcută de un gigant al fotbalului

Carlos Tevez este văzut de PSG drept varianta ideală pentru un transfer în iarnă. Francezii vor să forţeze câştigarea Ligii Campionilor, chiar dacă l-au pierdut pe Ibrahimovic şi se pregătesc în consecinţă, scrie digisport.ro.

Pe lângă probabilul transfer al lui Draxler, oficialii parizieni visează la Tevez, un fotbalist cu cifre extraordinare. Deşi a renunţat la Juventus pentru a se întoarce la echipa de suflet, conducerea lui PSG mizează pe dorinţa de revanşă a "Apaşului". Acesta a pierdut finala Ligii, împotriva Barcelonei, înainte să o părăsească pe "Bătrâna Doamnă", iar acum are şansa să se răzbune, în condiţiile în care PSG va întâlni chiar formaţia catalană în optimile Champions League.

Potrivit Il Corriere dello Sport, francezii îi vor oferi 10 milioaned e euro Bocăi pentru transfer, urmând ca atacantul să fie remunerat cu 7 milioane de euro pe sezon. Provocarea este mare, însă din punct de vedere financiar vârful sud-american are o variantă incomparabil mai bună: Shanghai Shenhua e gata să îi dea cel mai mare salariu din lume, 40 de milioane de euro/an.

6 trofee a cucerit Tevez cu Boca Juniors: două titluri în Argentina, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, Cupa Intercontinentală şi Cupa Argentinei.

76 de meciuri și 13 goluri are Carlos Tevez în naționala Argentinei, pentru care a debutat în 2004.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu