Carlos Sainz a preluat conducerea în clasamentul general al Raliului Dakar, după etapa a patra

Embed:

Spaniolul Carlos Sainz a preluat conducerea în clasamentul general al Raliului Dakar după a patra zi de concurs. Învingătorul de anul trecut, Stephane Peterhansel, rămâne în continuare pe locul cinci. La clasa moto, pe primul loc etapa a încheiat-o Juan Pedro Garcia, dar la general lider este Joan Barreda Bort.

Etapa a patra a Raliului Dakar, care s-a disputat între localităţile San Juan şi Chilecito, nu a avut parte de incidente precum s-a întâmplat în ziua a treia. Astfel, această manşă i-a purta noroc lui Carlos Sainz. Ibericul a reuşit să ajungă primul la finiş şi să urce pe primul loc în clasamentul general. Pe poziţia a doua s-a clasat francezul Stephane Peterhansel, cel care anul trecut a câştigat competiţia, în timp ce ultima treaptă a podiumului a fost completată de Nasser Al-Attiyah din Qatar.

Clasa moto se pare că este dominată de spanioli în acest sezon. După ziua a patra, Juan Pedro Garcia a urcat pe prima treaptă, Francisco Lopez Contardo a fost al doilea şi Marc Coma a încheiat pe trei cursa. La general conduce în continuare Joan Barreda Bort, acesta fiind urmat de Marc Coma şi de Contardo.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu