Carles Puyol va rata Campionatul European 2012, din cauza unei accidentări la genunchi

Embed:

Carles Puyol va rata Campionatul European din Polonia şi Ucraina! Fundaşul Barcelonei a suferit o accidentare la genunchi şi urmează să fie operat. Conform anunţului făcut de conducerea clubului catalan, fotbalistul nu va putea juca aproape şase săptămâni.

Căpitanul Barcelonei, Carles Puyol nu va putea ajuta naţionala Spaniei la Campionatul European din acest an. Fundaşul catalan s-a accidentat la genunchiul piciorului drept în timpul derby-ul local cu Espanyol, din etapa a 27-a din Primera Division şi urmează să fie operat.

Conform site-ului oficial al clubului blau-grana, Puyol va sta departe de gazon aproximativ şase săptămâni, iar apoi va urma o perioadă de reabilitare.

În vârstă de 34 de ani, Puyol a făcut parte din echipa cu care Spania a reuşit dubla: titlul european în 2008 şi titlul mondial în 2010. El a jucat în 99 de partide pentru Furia Roja şi a marcat trei goluri. Unul dintre ele l-a reuşit în semifinalele Mondialului sud-african cu Germania, care a calificat naţionala iberică în finala turneului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu