Care sunt cele mai conflictuale zodii. Oamenii de care trebuie să te fereşti

Fiecare zodie este individuală, dar iată de care zodii ar trebui să te fereşti pentru a evita un conflict. Vezi mai jos care nativi sunt cei mai certăreţi, conform eva.ro.

1. Berbec

Berbecul ocupă primul loc în acest top şi cu siguranţă nu poate fi detronat de nimeni. Acest nativ este foarte impulsiv, nu acceptă să fie contrazis, iar atunci când se întâmplă, imediat sare la ceartă. Îi place războiul şi se simte cel mai bine atunci când îşi impune punctul de vedere. Dacă intri într-o discuţie cu o astfel de persoană, aşteaptă-te să ieşi şifonată!

 2. Săgetător

Săgetătorul spune mereu lucrurilor pe nume şi nu te gândeşte la ce ar putea provoca în jurul său. De cele mai multe ori, stilul său direct se transformă într-o adevărată ceartă pe care de la un punct nu o mai pooate controla. Se ceartă din nimicuri, lăsându-se condus de prima sa părere.  

3. Leu

Fie că este vorba de un motiv banal sau nu, nativul din această zodie se aprinde destul de repede. Sare la ceartă imediat, mai ales dacă vede că cel din faţa lui nu are deloc dreptate. Leul nu poate sta cuminte atunci când vede că cineva îl atacă şi răspunde cu aceeaşi monedă sau poate chiar mai vulcanic. 

 4. Vărsător

Nu îi place să fie contrazis, mai ales dacă are convingerea că are dreptate. El nu intră într-o discuţie serioasă sau aprinsă decât dacă are argumente puternice cu care să îi răspundă celui din faţa sa. Porneşte un scandal chiar şi din nimicuri, însă trebuie să fie calcat rău pe coadă ca să creadă că merită să îşi irosească energia pe astfel de lucruri. 

 5. Scorpion

Nu acceptă să-i fie încălcate regulile, altfel se aprinde imediat şi sare la ceartă. Motivele sale nu vor fi niciodată banale şi declanşează o adevărată ceartă abia atunci când miza e mare. Nimeni nu se poate pune cu el când ari dreptate, pentru că nu cedează orice s-ar întâmpla. 

 6. Fecioară

Fecioara este foarte impulsivă şi sare imediat la ceartă, chiar dacă imediat după aceea regretă. Nu poate ţine nimic în ea şi îşi spune punctul de vedere indiferent dacă ştie că rezolvă sau nu ceva. Stilul critic şi dorinţa de a-i schimba pe cei din jur sunt de cele mai multe ori motivele principale ale firii tale vulcanice.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu