Care este sloganul pentru Chișinău Arena și cine a câștigat concursul (FOTOREPORT)

Embed:

"Inspiră generații" - acesta este sloganul selectat pentru Arena Chișinău. Sloganul a concurat cu alte nouă idei, care au fost selectate în ultima etapă a concursului. Câștigător a devenit un student din Chișinău. 

Cea mai potrivită expresie pentru viitoarea arenă polivalentă a fost aleasă de un juriu, din care au făcut parte mai mulți oficiali printre care președintele Parlamentului, Andrian Candu, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, dar și ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici.

În concurs au fost înregistrate peste 200 de slogane.

Câștigătorul concursului este Dumitru Rău, acesta este student la facultatea de Relatii Internaționale, Științe Politice și Administratie a USM, dar și scriitor.

"Trebuie un slogan smart, un slogan foarte scurt, foarte clar, care să aibă impactul și priza la public, un slogan care să fie foarte ușor memorabil. Am zis că două cuvinte sunt arhisuficiente. Inspiră generații va fi inclus pe intrarea principală a arenei naționale, asta cred că e premiul cel mai important", a spus studentul Dumitru Rău.

"E un slogan scurt, care se întipărește și care are atractivitate atât din punct de vedere al arenei, dar și din punct de vedere economic. Precum spunea și autorul, este foarte ușor de memorat, este foarte ușor de plasat, este foarte ușor de folosit", a spus președintele Parlamentului Andrian Candu.

Arena Chișinău urmează să fie construită la Stăuceni, în cadrul unui parteneriat public-privat.

Complexul ultramodern va avea o capacitate de până la 5.000 de locuri și spații generoase pentru activități sportive, culturale, zonă de antrenamente, piscină olimpică, club de tenis, precum și expoziții, conferințe și concerte grandioase.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu