Care este cel mai profitabil cuplu din peliculele romantice de la Hollywood

Embed:

Cupluri de milioane la Hollywood. Chiar dacă în viaţa de zi cu zi nu mai sunt împreună, iar dragostea a cedat în faţa urei, trădării şi dezamăgirilor, de pe marile ecrane reuşesc să ţină cu sufletul la gură milioane de telespectatori. Revista Forbes a stabilit că Robert Pattinson şi Kristen Stewart sunt cel mai profitabil cuplu din peliculele romantice de la Hollywood.

Carismaticii vampiri Kristen Stewart şi Robert Pattinson sunt adoraţi de spectatori. Renumita serie "Twilight" a avut încasări în valoare de 1,17 miliarde de dolari. Cele două staruri ale francizei au format un cuplu şi în viaţa reală, dar s-au despărţit de câteva ori din cauza unei aventuri pe care a avut-o actriţa cu regizorul Rupert Sanders.

Următorul în top este cuplul format din actorul Channing Tatum şi Rachel McAdams din filmul "The Vow". Producţia a avut încasări de 125 de milioane de dolari în Statele Unite şi de 71 de milioane de dolari în întreaga lume.

A vândut bine şi cuplul Jennifer Aniston şi Adam Sandler din comedia "Just Go With it". Filmul a obţinut încasări de 103 milioane de dolari în SUA şi de două ori mai mult în celelalte ţări.

Clasamentul realizat de Forbes se bazează pe filmele romantice cu cele mai multe încasări în Statele Unite din ultimii trei ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu