Care este CEL MAI BUN FILM AL ANULUI, potrivit de producătorii de la Hollywood

Producătorii de la Hollywood au ales, duminică, musicalul "La La Land" drept cel mai bun film al anului în cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor sindicatului producătorilor din America (Producers Guild of America - PGA), ceremonie ce a fost marcată, la fel ca și cea de la încheierea Festivalului Sundance, de critici vehemente față de politicile antiimigrație ale președintelui Donald Trump, informează Reuters, potrivit Agerpres.ro.

Premiul obținut de "La La Land" la cea de-a 28-a ediție a Galei PGA, după cel obținut cu o zi în urmă din partea editorilor americani de film (American Cinema Editors), reconfirmă statutul de favorită la Oscar a producției cu Ryan Gosling și Emma Stone în rolurile principale. Acest musical a obținut 14 nominalizări la Oscar.

PGA, care este cea mai importantă organizație a producătorilor de film pentru marile și micile ecrane, a conferit premiul pentru cea mai bună animație producției "Zootopia", iar filmul "O.J.: Made in America" a primit premiul la secțiunea rezervată documentarelor.

Seria "Stranger Things", de la Netflix, a primit premiul pentru cea mai bună producție de televiziune.

În ultimii ani, producțiile care au câștigat premiul PGA pentru cel mai bun film s-au impus de multe ori și la Oscaruri, distincțiile regină ale cinematografiei americane și mondiale.

Printre alte premii pentru producții de televiziune, două showuri FX au triumfat — o altă interpretare a celebrului caz de crimă în care a fot implicat O.J. Simpson, "The People v. O.J. Simpson: American Crime Story" a câștigat premiul David L. Wolper iar premiul pentru cea mai bună serie de comedie a fost câștigat de producția "Atlanta".

Producția Netflix "Making a Murderer" a câștigat premiul pentru non-ficțiune, în timp ce producția NBC "The Voice" a câștigat premiul pentru reality-show, iar seria PBS "Sesame Street" a câștigat premiul pentru cea mai bună producție pentru copii.

Premiul pentru cel mai bun program sportiv a fost câștigat de "World of Sports" iar "Last Week Tonight with John Oliver" a câștigat premiul pentru cea mai bună emisiune de divertisment/talkshow.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu