Carburanţi, POMANĂ ELECTORALĂ! Partidul ȘOR promite benzină socială la Bălţi

Embed:
Pâine socială am văzut, medicamente ieftine poate lumea cumpăra deja, dar benzina şi motorina socială este o promisiune electorală lansată în premieră la Bălţi de Ilan Şor. Şi ca să-i măgulească şi mai mult pe şoferi, primarul de Orhei s-a angajat chiar să construiască în nordul ţării o uzină pentru prelucrarea combustibilului. Şor nu a menţionat însă din ce bani va realiza aceste proiecte.

"Noi garantăm că vom construi în cel mai scurt timp o rafinărie. Locuitorii vor putea cumpăra benzină socială de la staţiile pe care le vom amenaja. Combustibilul va fi oferit la preț de producător", a spus Ilan Şor, președinte Partidul ȘOR.

Promisiunile electorale au fost făcute în cadrul conferinţei de presă în care Partidul "Şor" şi-a anunţat candidatul pentru Primăria din Bălţi. Este vorba de consilierul municipal din Orhei Pavel Verejanu.

"Orheiul nu va mai fi un măr al discordiei și un ostatic al confruntărilor politice. A venit timpul să renaștem "capitala de nord"", a declarat Pavel Verejanu, candidat la funcția de primar al municipiului Bălți

Până acum, la Consiliul Electoral din Bălți s-au înregistrat doi candidați. Arina Spătaru a fost desemnată de Partidului "DA" și Alexandr Usatîi va reprezenta PSRM. Municipiul Bălți a rămas fără primar după ce în februarie penalul fugar Renato Usatâi și-a dat demisia. Decizia lui a venit în urma crizei deşeurilor menajere din oraş.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu