CARAVANA PDM, LA IALOVENI. Localnici au spus că vor continuarea proiectelor de infrastructură

Embed:

Cel mai apropiat centru raional de Chişinău poate fi conectat la mediul de afaceri din Capitală, iar pentru asta e nevoie de o nouă zonă economică liberă.

Este dorinţa antreprenorilor din Ialoveni, pe care au exprimat-o la întâlnirea cu membrii Partidului Democrat, în cadrul caravanei electorale.
Oamenii de afaceri au mai spus că decizia autorităţilor de a reduce din birocrație şi taxe a fost o gură de aer pentru ei.

"Apreciem faptul că multe rapoarte au fost unite în unul şi este o uşurinţă pentru agentul economic. Rămâne nepalpabilă statistica. Statistica are atâtea rapoarte încât un agent economic nu reuşeşte să-şi facă munca de a aduce un ban în buget."

"Acum colegii lucrează pe rapoartele acestea care sunt prezentate la statistică. Poate ceva deja au şi elaborat. Acest subiect a fosta dus de patronate pe platforma consiliului economic", a spus candidatul PDM, Pavel Filip.

Oamenii de afaceri speră că PDM va veni şi cu alte iniţiative pentru dezvoltarea business-ului.

"Vreau să ştiu care sunt şansele şi dacă este posibilă crearea unei zone economice libere la Ialoveni."

"Eu sunt sigur că şi aici va fi creată şi veţi avea investitori pentru că de fapt acesta este lucrul cel mai important, investiţii, loc de muncă, un salariu, ştiţi cum undiţa, dar nu peştele", a spus candidatul PDM în circumscripţia nr. 20, Străşeni, Pavel Filip.

Echipa PDM a ajuns şi în comuna Ruseştii Noi. Acolo, oamenii le-au spus democraţilor că apreciază reformele sociale realizate de guvernare, precum cea a salarizării sau a pensiilor.

"Întradevăr s-au făcut multe pe parcursul acestor ani. S-au făcut drumuri, şcoli, grădiniţe."

"Vreau să vă mulţumesc şi vă susţin."

Localnici au spus că vor continuarea proiectelor de infrastructură.

"Apeduct în sat avem şi de acum se îmbunătăţeşte viaţa în privinţa apei, dar la noi este lipsă de canalizare. Noi vă rugăm foarte mult, dacă este posibil, poate de câştigat vreun proiect ca să rezolvăm problema."

Candidatul PDM în circumscripţia numărul 22, Monica Babuc afirmă că ţine în vizor problemele localităţilor şi că împreună cu o echipă puternică, poate schimba lucrurile în bine.

"Aceste lucruri se fac împreună cu administraţia locală şi cea de nivelul întâi şi cea de nivelul doi. Un efort suplimentar comun al nostru, în cazul în care vom reuşi să luăm mandatul pe această circumscripție, va suplimenta posibilitatea de a rezolva aceste probleme", a spus candidatul PDM în circumscripţia nr. 22, Ialoveni, Monica Babuc. 

Circumscripţia numărul 22 include zece localităţi din Ialoveni, dar şi sate din raioanele Străşeni şi Calaraşi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu