Caravana PDM, condusă de Andrian Candu, la Drochia. La Chetrosu, membrii formațiunii au vizitat o crescătorie de iepuri

Caravana Partidului Democrat din Moldova a ajuns și în raionul Drochia. Pentru a putea discuta cu cât mai mulţi oameni, democrații s-au împărțit în câteva echipe ca să viziteze concomitent satele din raion.

Într-un live pe facebook, vicepreședintele democraților, Andrian Candu, l-a prezentat pe candidatul din partea formațiunii în circumscripția numărul șase: "- Vreau să vă fac cunoștință cu candidatul Partidului Democrat, tânărul Cornel Padnevici. - Bună ziua, domnule președinte! - Este candidatul care cuprinde Drochia, Dondușeni și Soroca".

Echipa condusă de Andrian Candu a plecat în satul Chetrosu. Acolo, democrații au vizitat o crescătorie de iepuri și au discutat cu proprietarii acesteia.

"Ei au muncit peste hotare, în Rusia, în Italia, au venit cu bani acasă și nu au mers, așa cum o fac unii, să cheltuie bani pe mașini și pe case, dar au investit într-o afacere. Deja de mai mult de jumătate de milion este investiția", a declarat Andrian Candu.

După ce au discutat cu antreprenorii, democrații au schițat câteva obiective pe care trebuie să le implementeze pentru ca afacerile de acest fel să se dezvolte.

"Noi mai avem să ne mai facem tema de acasă, deoarece trebuie să mai schimbăm niște criterii de la subvenționare, voi să beneficiați de mai mulți bani pentru următoarea hală. În al doilea rând, să găsim o soluție cu TVA și în al treilea rând, lucrul cel mai important, să găsim posibilități de finanțare ca voi să mergeți și în a doua hală și în a treia hală, deoarece piața cere", a punctat Andrian Candu, vicepreședintele PDM.

Tot ieri, în a doua parte a zilei, caravana PDM a mers în raionul Glodeni.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu