Caravana PDM a ajuns la Sângerei. Partidul Democrat va continua să susțină proiectele de dezvoltare a raionului

Embed:
Modernizarea infrastructurii, construcţia unui sistem de canalizare şi crearea mai multor locuri de muncă. Acestea sunt doar câteva proiecte pe care vrea să le pună în aplicare Gheorghe Braşovschi, candidatul desemnat de PDM în circumscripţia nr. 12 din Sângerei. Concurentul a vorbit despre planurile sale cu medicii, profesorii şi susţinătorii democraţilor din acest raion, în cadrul caravanei electorale a PDM, condusă de preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

Primarul degrevat al oraşului Sîngerei, Gheorghe Braşovschi, susţine că după două mandate consecutive de edil al acestei localităţi, vrea să ajungă deputat pentru a moderniza nu doar oraşul în care s-a născut, ci şi întreg raionul.

Pentru început, Braşovschi vrea să finalizeze construcţia sistemului de canalizare din oraş.

"E un proiect care încă necesită 18 milioane de lei şi asta va fi în vizorul meu. Suntem la 40% de implementare din proiect. O rămas încă vreo 60% ca să-l ducem la bun sfârşit", a declarat Gheorghe Braşovschi, candidatul PDM în circumscripţia nr. 12, Sângerei.

Gheorghe Braşovschi mai promite să creeze noi locuri de muncă, să îmbunătăţească infrastructura oraşului Sângerei şi să continue procesul de conectare la gaz a satelor Chişcăreni, Vrăneşti, Grigorăuca, Copăceni şi Pepeni.

"Foarte bun. Merită oamenii să-l voteze. Ştie problemele satului, problemele oraşului, problemele raionului."

"E un tânăr foarte energic, un băiat care se ţine de cuvânt, care a făcut foarte mult pentru Sîngerei şi sunt mai mult decât sigur că o să facă mult pentru raion."

Profitând de prezenţa şefului legislativului Andrian Candu, localnicii au vorbit şi despre alte proiecte ale guvernării.

"Vrem să le continuăm mai departe şi de aceea şi suntem în campania electorală pentru ca pe 24 februarie să luaţi decizia cea mai bună."

Reforma salarizării a fost un alt subiect discutat în cadrul întâlnirilor electorale.

"Foarte bine că s-a revăzut legea. Recunoaștem că este binevenită această lege, chiar vă mulţumim pentru şi nu numai, pentru toate politicile educaționale."

Printre profesorii prezenţi la întâlnire a fost şi Dorin Bajereanu, beneficiar al programului "Prima Casă".

"Îmi ieşea 3250 de lei lunar şi pentru că suntem doi la buget şi doi copii, statul întoarce 850 de lei nouă. Trăim într-o casă mai mare, copiii au unde se juca", a zis Dorin Bajereanu, beneficiar Prima Casă.

În circumscripţia uninominală nr. 12, care include localităţi din raioanele Sângerei şi Floreşti, candidează şase concurenţi electorali.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu