Caravana PDM a ajuns în Comrat şi Ceadîr-Lunga: Oamenii îşi doresc deschiderea mai multor fabrici

Embed:

Oamenii din Comrat şi Ceadîr-Lunga aşteaptă mai multe investiţii în fabrici şi uzine, pentru că acest lucru le-ar oferi un loc de muncă sigur şi bine plătit chiar în localităţile lor. Subiectul a fost discutat de localnici cu membrii PDM, în frunte cu Pavel Filip.

Premierul a vizitat o fabrică de textile din oraşul Ceadîr-Lunga, care produce haine pentru un brand cu renume mondial. Croitoresele spun că sunt foarte mulţumite de condiţii.

"Desigur că ne place. Eu am crescut doi copii, în timp ce lucram la această fabrică. Eu trăiesc aici, foarte aproape, îmi convine acest loc de muncă."

" - Dacă vor fi investitori buni, care vor da salarii bune, cred că moldovenii se vor întoarce de peste hotare.

- Şi noi sperăm asta, de asta şi atragem noi investiţii."

În cadrul caravanei PDM, Pavel Filip s-a mai întâlnit şi cu angajaţii unei companii de procesare a seminţelor de floarea-soarelui.

"În ultimii trei ani, vedem cum această echipă şi acele decizii pe care le ia şi le face guvernarea, dezvoltă noi programe. Guvernul, care este condus de Pavel Filip, are o atitudine profesionistă faţă de business."

"Banii în bugetul de stat vin de la antreprenorii care lucrează, care deschid noi locuri de muncă, care plătesc salarii şi impozite", a  spus candidatul PDM, Pavel Filip.

Caravana electorală a Partidului Democrat a ajuns şi în Comrat. Iar locuitorii satului Avdarma i-au oferit premierului titlul de cetăţean de onoare.

"Pentru implicarea în dezvoltarea infrastructurii localităţii, consiliul local a decis să ofere titlul de cetăţean de onoare domnului Pavel Filip", a spus primarul satului Avdarma, Comrat, Ivan Casim. 

"V-aţi respectat promisiunea pe care aţi făcut-o locuitorilor din Avdarma şi acest lucru ne bucură foarte mult."

"Dragi prieteni, vă mulţumesc pentru această surpriză plăcută, o să învăț mai multe cuvinte în găgăuză, pentru că sunt deja obligat, fiind cetăţean de onoare al satului vostru şi trebuie să mai văd ce drepturi îmi oferă acest titlu", a spus candidatul PDM, Pavel Filip.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu