Caravana Naţională continuă! Polițiștii au împărţit produse alimentare nevoiașilor din toată ţara

Embed:
Poliţiştii continuă să ofere ajutor familiilor nevoiaşe. Împreună cu un grup de preoţi şi automobilişti, inspectorii au mers cu daruri în mai multe gospodării. Cei peste 100 de participanţi la ”Caravana Națională” au ajuns în localităţi din nordul și centrul țării. Primul popas a fost în satul Micăuți, raionul Strășeni.

Galina Ursu își crește sigură fata de 21 de ani. Tânăra a fost diagnosticată cu paralizie cerebrală de la naștere. Soțul a părăsit-o din cauza greutăților, iar singurul ajutor îl primește din partea fiului mai mare. Femeia spune că produsele oferite de polițiști le vor fi de mare folos.

”Este un ajutor foarte mare. Am văzut că sunt produse alimentare care pot fi pentru mult timp înainte.  Deja este o economie în familie”, a spus locuitoare a satului Micăuți, Strășeni, Galina Rusu.

Angajaţii Inspectoratului General al Poliţiei au adus bucurie și pe chipul copiilor.

Familia Efros crește cinci copii, iar unul dintre ei este cu nevoi speciale. Părinţii o duc greu din punct de vedere financiar.

”Soțul ce mai poate, în două mâini e greu. Tot timpul am avut impresie bună de poliție. Chiar nu ne-am așteptat”, a spus locuitoare a satului Micăuți Strășeni , Violeta Efros.

Voluntarii au dus familiilor sărace produse alimentare și pentru igienă.

”Noi ne dorim prin acțiunea aceasta să arătăm cetățenilor mai triști ca noi că noi nu suntem indiferenți. Că înafară de lucrul nostru polițienesc, preoții cu  îngrijirea sufletului în bisericile care sunt că nouă ne pasă”, a spus șeful-adjunct IGP, Gheorghe Cavcaliuc.

Acţiunea este organizată de Inspectoratul General de Poliţie în cadrul "Caravenei Naţionale", care a demarat în perioada sărbătorilor de iarnă. Angajații IGP vor oferi daruri la 100 de familii din nordul și centru țării.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu