Caras a anunţat lotul lărgit pentru primul meci din preliminariile Euro-2016 cu Muntenegru

Embed:

Selecţionerul Ion Caras a anunţat lotul lărgit pentru primul meci din preliminariile Euro-2016 cu Muntenegru. Lista este formată din 36 de jucători, 23 sunt din Divizia Naţională iar 13 evoluează în campionate străine.

De la Zimbru au fost convocaţi nouă jucători, şase sunt de la Veris, câte trei de la Sheriff şi Milsami şi câte unul de la Dacia şi FC Costuleni.

Stranierii incluşi în lot sunt portarii Ilie Cebanu, de la Mordovia, Stanislav Namaşco, de la AZAL, şi Nicolae Calancea, de la Ceahlăul. Fundaşii sunt Alexandru Epureanu, de la Istanbul BB, Igor Armaş, de la Kuban, Victor Golovatenco, de la Sibir, Simion Bulgaru, de la Irtîș, şi Oleg Clonin, proaspăt transferat la Ceahlăul.

Mijlocaşii convocaţi de Ion Caras sunt Alexandru Gaţcan, de la Rostov, Artur Ioniţa, de la Verona, şi Eugen Cebotaru, de la Sibir. Iar Eugen Sidorenco, de la Hapoel Nazareth Illit, şi Igor Picușciac, de la Amkar, sunt atacanţii moldoveni din campionatele străine.

Lotul final pentru pentru campania de calificare pentru turneul final din Franţa va fi format din 23 de fotbalişti, iar Caras îl va anunţa pe 30 august, atunci se va reuni echipa. Meciul cu Muntenegru este programat pe 8 septembrie, la Podgorica.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu