CARAMBOL în Capitală. Mai multe maşini, implicate într-un accident chiar în centrul Chişinăului

Embed:

Carambol în centrul Capitalei. Patru maşini s-au ciocnit la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Ismail. În accident a fost implicat și un taxi, care transporta doi pasageri. În urma impactului, nimeni nu a avut de suferit. 

Incidentul s-a produs, noaptea trecută, după ora 23:00. Șoferul maşinii care a provocat accidentul circula pe bulevardul Ștefan cel Mare și a virat la stânga pe strada Ismail.

El le-a spus polițiștilor că, în momentul manevrei, s-a ferit de un alt automobil și a intrat pe contrasens. În rezultat, a lovit frontal un taximetru care staționa la culoarea roșie a semaforului, și alte două mașini.

Nimeni nu a avut de suferit, însă autovehiculele au fost grav avariate. Unul dintre șoferi care staționa la semafor, nici nu a reușit să înțeleagă ce s-a întâmplat:

''La noi s-a aprins roșu, ne-am oprit. El a lovit prima mașină și toți s-au lovit deja în mine".

Șoferul care se face vinovat de accident riscă o amendă de 1.000 de lei şi şase puncte de penalizare. Polițiștii urmează să stabilească dacă bărbatul era sau nu băut la volan.

În ultimele 24 de ore, în Chișinău au fost înregistrate aproape 60 de accidente rutiere soldate cu șase persoane rănite.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu