CARAMBOL în apropiere de Cojuşna: Mai multe maşini au fost implicate într-un ACCIDENT RUTIER (VIDEO)

Embed:

Poleiul şi ceaţa au pus la grea încercare şoferii de dimineaţă. Şapte automobile s-au ciocnit în lanţ în apropiere de satul Cojușna din raionul Strășeni. Un om a fost rănit şi a fost transportat de urgenţă la spital. Trei dintre maşini au fost grav avariate.

Şoferii implicaţi în accident spun că de vină ar fi un un conducător auto care a ieşit pe contrasens, dar şi poleiul de pe şosea.

"Mergeam încet. Am văzut maşina aceea în şanţ, este un microbuz negru acolo. Mergea pe contrasens şi m-a lovit, m-a întors. Am coborât din maşină şi altă maşină Toyota, după cum vedeţi, iaca uşa unde stă. M-a lovit din partea cealaltă", a spus un şofer.

"Mergeam prin ceaţă, iar de la o distanţă de 10 metri am observat maşina în şanţ. Am frânat, maşina a derapat şi am ajuns aici", a explicat un alt şofer.

La faţa locului s-au deplasat salvatorii.

"Nicio persoană nu a fost găsită în automobile. În jur la trei automobile au fost grav avariate. Restul în proporţie de 10-20 la sută", a declarat Marcel Ioxin, salvator.

Poliţia cercetează cauzele accidentului.

"Deja după ce şoferii vor depune declaraţii, vom stabili care şi cu cine s-a ciocnit. Şi cine se face vinovat în accident. Motivul ciocnirii este gheţuşul, situaţia rutieră şi cred că şi atenţia şoferilor. Este o persoană traumatizată care a fost transportată la Spitalul de Urgenţă", a precizat Radu Moşneaga, specialist principal Serviciul documentare accidente rutiere.

Poliţia îndeamnă şoferii să-şi echipeze maşinile cu cele necesare circulaţiei pe timp de iarnă.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu