Caracatiţa Pavlik a prezis victoria Barcelonei

Embed:

Caracatiţa Pavlik, prezicătorul oficial al Euro 2012, a trecut primul test! Cefalopodul a prezis victoria Barcelonei în meciul din manşa tur a sferturilor de finală a Ligii Campionilor cu Şahtior Doneţk.

Caracatiţa Pavlik care va prezice învingătoarele meciurilor de la Euro 2012 a trecut cu succes primul test. Cefalopodul a ales corect învingătoarea meciului din sferturile de finală a Ligii Campionilor dintre Barcelona şi Şahtar Doneţk.

Pavlik a mers pe victoria Barcelonei, cu Şahtar şi nu a greşit, catalanii au învins cu 5-1. Marţi, ”Oracolul” oficial al turneului final al Euro 2012, caracatiţa Pavlik, a făcut prima predicţie în prezenţa camerelor de televiziune, adunate la acvariul din Crimeea unde cefalopodul, uşor confuz, a fost pus să aleagă între două cutii, în care se aflau midii, şi pe care se aflau insemnele cluburilor FC Barcelona şi Şahtar Doneţk.

Caracatiţa s-a îndreptat mai întâi spre cutia lui Şahtar, dar s-a răzgândit şi în cele din urmă şi-a întins tentaculele spre cutia Barcelonei, pe care a deschis-o. Semn confirmat că trupa lui Guardiola va câştiga prima manşă a dublei confruntări cu Şahtar, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Acesta este primul test pentru Pavlik, care abia ce a învăţat să deschidă cutii cu moluşte. El a sosit în urma cu câteva săptămâni în oraşul ucrainean Aluşta, fiind adusă din Singapore.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu