CAPTURĂ RECORD de cocaină! Vameşii au rămas uluiţi când au văzut unde erau ascunse drogurile

Poliția poloneză a descoperit 178 kg de cocaină, care era ascunsă într-o încărcătură cu banane provenită din America Latină, relatează realitatea.net.

"Drogurile, originare din Columbia, sunt evaluate la circa 25 milioane de euro (27 milioane de dolari) pe piața neagră", a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Încărcătura a ajuns prima dată într-un port belgian și a fost transportată apoi cu un camion în Polonia. Șoferul camionului, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat.

Nu este clar deocamdată dacă drogurile erau destinate pieței poloneze sau urmau să fie trimise clandestin către altă țară.

Aceasta este cea mai mare captură de cocaină ce a avut loc până în prezent în Polonia. Cartelurile drogurilor folosesc deseori transporturile de alimente pentru contrabanda cu mari cantități de droguri din America de Sud și Centrală către Europa.

În august, poliția olandeză a capturat în porturile Vlissingen și Rotterdam aproape 300 kg de cocaină, estimată la 10 milioane de euro. Drogurile au fost descoperite într-o încărcătură cu banane în Vlissingen și în alta cu conserve de ton în Rotterdam.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu