CAPTURĂ IMPRESIONANTĂ! Haine, încălţăminte şi accesorii în valoare de 500.000 de lei (FOTO)

Embed:

Doi cetățeni moldoveni sunt cercetați penal pentru contrabandă cu articole vestimentare, de încălțăminte și accesorii în proporții deosebit de mari. Activitatea infracțională a acestora a fost documentată de către ofițerii Serviciului Vamal și procurori pe parcursul a două luni de zile, perioadă în care au fost acumulate informații și probe privind întregul spectru infracțional al activității suspecților.

Potrivit datelor deținute de către organele de anchetă, mărfurile erau introduse în țară de către șoferul unui autocar de pe ruta Italia-Republica Moldova, un conațional în vârstă de 37 de ani, fiind disimulate printre coletele transportate. Ulterior, acestea erau comercializate de către soția acestuia, o moldoveanscă de 36 de ani, într-un punct comercial dintr-o suburbie a municipiului Chișinău. Având în vedere faptul că proprietarii nu dețineau acte de proveniență pentru bunurile comercializate, acestea erau accesibile doar unui cerc restrâns de persoane.

În cadrul perchezițiilor operate la punctul de comercializare menționat au fost depistate mai multe loturi de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii, printre care articole care aveau marcajele unor branduri renumite, valoarea cărora depășește suma de peste 500.000 lei.

Cercetările pe acest  caz sunt continuate în vederea stabilirii tuturor persoanelor implicate în activitatea de contrabandă, infracțiune pasibilă de pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 3 la 10 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu