CAPTURĂ IMPRESIONANTĂ de pietre semipreţioase în Moldova. Valoarea este de şapte milioane de lei (FOTO)

Embed:

Pietre semiprețioase de agat și chihlimbar au fost descoperite într-un automobil de model "Mercedes Benz 200E ", cu numere de înmatriculare în regiunea transnistreană. Incidentul a avut loc pe traseul Cimișlia - Chișinău în regiunea satului Porumbrei. La volanul maşinii se afla un cetățean moldovean în vârstă de 39 ani.

Şoferul a prezentat legitimația de serviciu din cadrul unui organ de drept din Republica Moldova.

În urma verificărilor, în autoturism s-au găsit opt cutii. La cerințele legale ale angajaților vamali de a prezenta încărcătura precum și actele însoțitoare, șoferul a refuzat. Astfel, unitatea de transport a fost escortată la terminalul vamal din proximitate.

Ulterior, în cutii s-au găsit mai multe pungi cu pietre, asemănătoare cu pietre semipreţioase de chihlimbar şi iantar în cantitate totală de 226 de kilograme.

Șoferul a refuzat să prezinte acte de însoțire și proveniență a mărfii. Valoarea unui kilogram de pietre se estimează la 30.000 de lei.

În acest context, unitatea de transport cu marfa depozitată în ea, au fost sigilate în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor asupra cazului dat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu