Capriciile vremii continuă. Va ninge în toată ţara! Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Astăzi va ninge în toată ţara. Vântul va bate slab din direcţia nord-est. La Briceni vor fi minus cinci grade, iar la Soroca şi Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei şi Tiraspol, termometrele vor înregistra minus două grade. La Leova se aşteaptă minus un grad, iar la Comrat şi Cahul zero grade Celsius.


În Capitală, temperatura aerului va ajunge astăzi la minus două grade Celsius. Săptămâna viitoare se așteaptă ninsori, iar pe timp de noapte, temperaturile vor ajunge până la minus 13 grade Celsius.

Astăzi în cea mai mare parte a Europei cerul va fi înnorat. La Roma se vor înregistra 13 grade, iar la Paris şi Berlin vor fi patru. La Londra mercurul din termometre va indica trei grade, iar la Madrid opt grade Celsius. La Viena şi Varşovia va fi cald până la un grad, iar la Budapesta sunt prognozate două grade Celsius.

În capitala Cehiei maxima va fi de minus un grad şi va fi înnorat, iar în Belgrad vor fi şapte grade. La Atena termometrele vor arăta 19 de grade, iar la București două grade Celsius. La Ankara se așteaptă 21 de grade Celsius, iar la Kiev minus cinci grade. La Moscova, termometrele vor indica minus două grade.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu