Căpitanul naționalei Rusiei şi-a cumpărat iPhone de aur. Ce vrea să arate prin acest gest

Embed:

Achiziţie de cinci stele pentru căpitanul naţionalei Rusiei, Roman Şirokov. El şi-a procurat iPhone 6 cu carcasă de aur şi a devenit unul dintre primii oameni din Rusia, care au un asemenea iPhone.

Mijlocaşul formaţiei Spartak Moscova şi-a cumpărat un iPhone 6 cu carcasă de aur ca răspuns la sancţiunile primite de Rusia din partea SUA, dar şi a Uniunii Europene. Noul telefon cumpărat de Şirokov costă 2500 de euro.

Prin această achiziţie căpitanul naţionalei Rusiei a dat de înţeles compatrioţilor săi că nu ar trebui să le fie frică de nimeni şi va merge demonstrativ cu telefonul în mână atunci când va călători prin diferite ţări.

"Se poate de demonstrat prin acest telefon că nouă nu ne este frică de nimeni. Nu avem de gând să cedăm. Oamenii trebuie să fie cât mai uniţi. Nu vrem să atacăm, dar trebuie să mergem înainte", a spus Roman Şirokov.

Pe carcasa gadgetului este gravată stema Rusiei. Un asemenea model de iPhone 6 a mai fost făcut cu simbolurile de stat ale Italiei, Armeniei, Azerbaidjanului şi Kazahstanului.

Roman Şirokov a devenit unul dintre primii oameni din Federaţia Rusă care şi-a cumpărat un asemenea telefon.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu