CAPITALA, GATA DE SĂRBĂTOARE. Luminițele din PMAN au fost aprinse

Embed:

Atmosferă feerică în tot centrul Capitalei. Luminițele din PMAN au fost aprinse în această seară.

Sute de oameni au așteptat cu nerăbdare marele eveniment din această iarnă. Pomul de Crăciun a fost decorat cu mii de jucării și beculețe colorate.

Primarul interimar al Capitalei a venit cu un mesaj de felicitare pentru toți locuitorii. De asemenea, Radu a mai spus că banii de pe brad vor fi donați la un centru de plasament.

"Să ne bucurăm de acest brad, să lăsăm toate problemele si să ne bucurăm în spiritul sărbătorilor. Cred că aceste sărbători sunt cele mai așteptate și mai frumoase. Vom inaugura acest bdrad și să pornim cu inima împăcată spre un nou an. Chișinăul merită tot ce e mai bun și mai frumos. Cât voi avea onoarea să fiu la cârma Chisinăului, am venit sa vă transmit mesajele de urare cu sărbatorile de iarna. Au venit copiii de la centrul Vadul lui Vodă, banii vor merge la acest centru de plasament", a spus primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

De asemenea, în zilele următoare pe strada 31 august din Capitală va fi instalat un patinuar și va fi organizat un târg de Crăciun.

Păstrând tradiția ultimilor ani și luând modelul marilor orașe, municipalitatea va marca momentul printr-o festivitate lângă pomul de Crăciun aflat în PMAN.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu