Capăt seriei de succes. Milwaukee Bucks a pierdut prima partidă după 18 victorii consecutive

Embed:

Dallas Mavericks au pus capăt seriei de 18 victorii consecutive ale echipei Milwaukee Bucks. Gruparea din statul Texas s-a impus în deplasare cu 120-116 la capătul unei partidei echilibrate. Bucks au pierdut în pofida jocului excelent prestat de vedeta Giannis Antetokounmpo, care a reuşit 48 de puncte, 14 recuperări şi 4 pase decisive.

De partea cealaltă, cei mai bun marcatori din lotul lui Mavericks au fost Seth Curry şi Kristaps Porzingis. Cei doi au înscris câte 26 de puncte. 

Milwaukee Bucks rămân pe primul loc în clasamentul Conferinţei de Est, iar Dallas Mavericks - pe treapta a treia în topul Conferinţei de Vest.

Într-un alt meci, Houston Rockets a câştigat dramatic disputa de acasă cu San Antonio Spurs, scor 109-107. De-a lungul partidei, gazdele au fost conduse la 25 de puncte diferenţă, dar au reuşit o revenire impresionantă. Este cel mai mare come-back din istoria clubului.

Şi Oklahoma City Thunder a reuşit o performanţă incredibilă în meciul cu Chicago Bulls, câştigat de "fulgere" cu 109-106. După ce la mijlocul sfertului al doilea scorul fusese 29-55 şi 31-57, gazdele aveau minus 26 de puncte dar au reuşit să revină datorită jocului impecabil şi au câştigat meciul.

loading...

Lasă un comentariu