Cântăreţul britanic Ed Sheeran a creat un cont de Instagram pentru pisicile sale

Cântăreţul britanic Ed Sheeran a creat un cont de Instagram dedicat întâmplărilor din ''viaţa de zi cu zi'' a celor două pisici ale sale, Calippo şi Dorito, pagină care a strâns deja 120.000 de abonaţi la doar câteva ore de la apariţia pe reţeaua de socializare, scrie agerpres.ro.

"Pisicile mele şi-au creat propriul cont de Instagram, ce mâţe inteligente! Le puteţi urmări viaţa de zi cu zi la @thewibbles x", a scris vedeta într-un mesaj publicat în noaptea de miercuri spre joi pe pagina sa de Instagram, urmărită de circa 24,5 milioane de abonaţi.

Noua pagină conţine doar trei fotografii deocamdată: una le înfăţişează pe cele două feline, iar textul care însoţeşte poza este:"Dumb and Dumber", într-o alta, pisicile sunt într-o cadă ''la ora de baie".

Ed Sheeran este cunoscut pentru pasiunea sa pentru pisici, iar o statuie din ceară înfăţişându-l pe cântăreţ, realizată de muzeul Madame Tussauds, a fost dezvelită în luna iunie la "Lady Dinah", o cafenea londoneză dedicată iubitorilor de feline.

Cântăreţul britanic se alătură altor vedete care au deschis conturi pe reţelele sociale pentru animalele lor de companie, printre care şi cântăreaţa Lady Gaga, care administrează o pagină dedicată căţeluşei sale, Miss Asia, urmărită de peste 243.000 de persoane pe Instagram.
Pe aceeaşi temă