Cântăreața Sia a dezvăluit că suferă de o boală neurologică gravă care îi produce dureri uriașe

Starul pop australian Sia a dezvăluit într-o postare pe Twitter că suferă de sindromul Ehlers-Danlos, o afecțiune neurologică rară care poate provoca dureri articulare uriașe și oboseală extremă, scrie libertatea.ro.

Sia, 43 de ani, cunoscută pentru faptul că își ascunde mereu fața sub peruci și căciuli, a lansat în ultimii ani mai multe hituri și a scris piese pentru artiste precum Rihanna, Beyonce, Katy Perry și Adele, scrie BBC News.

”Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers-Danlos, și vreau să vă spun, celor care suferiți de dureri, fie fizice, fie emoționale, că vă iubesc. Mergeți mai departe. Viața este al naibii de grea. Durerea te demoralizează și nu ești singur”, a scris artista în postarea sa de pe Twitter.

Conform Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie, există 13 tipuri de EDS, o afecțiune care afectează țesutul conjunctiv al corpului. Unele forme sunt ușoare, în timp ce altele pot fi foarte grave. Sia a vorbit în trecut și despre dependența de alcool și medicamente pentru durere. Citeşte întreaga ştire: Cântăreața Sia a dezvăluit că suferă de o boală neurologică gravă care îi produce dureri uriașe

Lasă un comentariu