Cântăreaţa Olga Ciolacu astăzi este omagiată. Interpreta împlineşte 70 de ani

Embed:

Cântăreaţa Olga Ciolacu astăzi este omagiată. Interpreta de muzică uşoară şi populară, decorată cu Ordinul Republicii împlineşte astăzi vârsta de 70 de ani. Cântăreaţa este originară din comuna Lozova, raionul Străşeni, dar cu piesele sale a cucerit inimile tuturor moldovenilor dar şi a melomanilor de peste hotare. Artista a susţinut zeci de concerte în ţări precum Statele Unite ale Americii, Australia, Franţa sau Italia. 

"Cât trăieşte omul vrea, de toate câte ceva, dar şi atunci când le-a găsit tot nu-i mulţumit. Ba n-ai una, ba n-ai alta nu omorî degeaba, cum n-ai face, cum nu dai, tot ceva nu ai."

Olga Ciolacu spune că îşi va sărbători astăzi ziua de naştere într-un cerc restrâns de prieteni. Interpreta mai spune că la aniversarea sa de 70 de ani se simte plină de forţă şi energie. Artista a oferit un interviu, reporterilor de la PRIMA ORĂ, de la PRIME TV.

"Atâta timp cât Dumnezeu îţi dă energie, cât Dumnezeu îţi dă trăire interioară trebuie să mişti, trebuie să faci. Şi eu îi mulţumesc lui Dumnezeu, de ce aş sta acasă, de ce nu aş umbla la concerte, de ce nu aş munci în continuare dacă Dumnezeu încă îmi dă această energie", a spus cântăreaţa Olga Ciolacu.

Interpreta Olga Ciolacu a fost laureata festivalului "Crizantema de aur", a fost numită Artistă a Poporului din Republica Moldova. Artista are în palmaresul său medalia "Meritul Civic" şi ordinul "Gloria Muncii". Anul trecut, interpretei i s-a conferit şi Ordinul Republicii, pentru contribuție la promovarea valorilor culturale . În această lună, Olga Ciolacu urmează să susțină mai multe concerte în Republica Moldova și România.

Lasă un comentariu