Cântăreaţa Natalie Imbruglia a născut un băieţel. Prima POZĂ cu bebeluşul (FOTO)

Cântăreaţa australiană Natalie Imbruglia a anunţat naşterea primului său copil, un băieţel care a primit numele Max Valentine, informează miercuri Press Association.

"Bine ai venit pe lume, Max Valentine Imbruglia. Inima îmi explodează de fericire", a scris cântăreaţa pe Instagram, unde a publicat o fotografie înfăţişând mâna nou-născutului care strânge degetul mare al mamei.

Prietenii din lumea celebrităţilor s-au grăbit să o felicite pe vedetă în secţiunea de comentarii a reţelei de socializare.

"Felicitări, iubita, sunt atât de fericită pentru tine", a scris cântăreaţa britanică Louise Redknapp.

"Ura! Buna, Max! Bine ai venit, într-adevăr! Mă bucur atât de mult că eşti sănătos. Felicitări, mami!", a scris o altă cântăreaţă, Sophie Ellis-Bextor.

"Abia aştept să te îmbrăţişez!'', este mesajul pe care l-a publicat producătoarea britanică de televiziune Jemima Khan.

Natalie Imbruglia (44 de ani) a anunţat în luna iulie că este însărcinată după ce a urmat un tratament de fertilizare in vitro şi a apelat la o bancă de spermă.

Natalie Imbruglia a precizat, la acel moment, că îşi doreşte "de foarte mult timp" să devină mamă şi că se simte ''binecuvântată'' că va da naştere unui copil.

De două ori câştigătoare a Brit Award, Natalie Imbruglia a devenit celebră în anii '90 pe când juca în telenovela australiană "Neighbours" şi pentru hitul "Torn", de pe albumul său de debut, "Left of the Middle" (1997).

 
 
 
View this post on Instagram

Welcome to the world.. Max Valentine Imbruglia ???? My heart is bursting ???????????? #myboy

A post shared by natalie_imbruglia (@natalie_imbruglia) on

Lasă un comentariu