Cântăreaţa Irina Rimes a fost externată, după ce a suportat o intervenţie. Cum se simte artista

"Acum sunt în drum spre casă după 4 zile de dureri infernale și zâmbesc", a scris joi, Irina Rimes, pe pagina sa de Facebook. 

Cântăreaţa a fost internată cu hemoragie internă, chiar de Revelion. Ea a mărturisit că a suportat dureri enorme, dar că operaţia a fost una reuşită şi acum se simte mai puternică. 

Iată mesajul ei emoţionant, postat imediat după externare: 

"În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătură de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grija de mine sa simt și eu ca e sărbătoare, au deschis geamurile sa aud sunetul de-afara și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever.

A doua zi am petrecut-o tot în reanimare, am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale dar după ce mi-au sos tubul din burtă, m-am simțit ca nouă. Umflată la faţă, vânătă pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot in 2020.

Dar nu-i bai. Astăzi am “răsfoit” instagramul și toate postările erau despre “ce m-a învățat 2019”. Am stat să mă gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu.

Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat sa îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăț din ele, sau de ce a trebuit sa îndur atâtea ca sa învăț ceva. Puteam să învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât ca trebuie sa-mi dea o lecție. Pana în ultimul ceas.

Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut sa-mi transmiți. Și, mai ales, mi-e ciudă pe tine că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion.

Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit. Acum sunt în drum spre casă după 4 zile de dureri infernale și zâmbesc. Zâmbesc ca a trecut și zâmbesc ca am realizat ca am în jurul meu oameni mulți cărora le pasa de sănătatea mea.

Mulțumesc anului 2019 pentru asta, pentru ca mi-a reamintit că nu sunt singură. Și că pot să înfrunt orice! Mulțumesc dr Alexandru Filipescu şi dr Raluca Uzun de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat şi m-au pus pe picioare. Mulțumesc prietenilor mei care au venit să aibă grija de mine, mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gând bun.

Sper ca 2020 sa fie anul in care va voi răsplăti pentru grija și bunătatea voastră. La mulți ani!"

 

loading...

Lasă un comentariu