Cântăreaţa americană Bebe Rexha a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară

Cântăreaţa americană Bebe Rexha a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară, aceasta fiind responsabilă, în opinia sa, pentru starea sa de rău şi incapacitatea de a lucra, scrie agerpres.ro.

Cântăreaţa americană a vorbit despre boala sa pe Twitter, mărturisind că nu se mai simte "ruşinată" de aceasta.

"Nu am înţeles de ce mă simţeam atât de bolnavă", a scris ea.

"Am avut coborâşuri care mă făceau să nu mai vreau să ies din casă şi să fiu în preajma oamenilor şi urcuşuri care nu mă lăsau să dorm, să lucrez sau să compun muzică. Acum ştiu de ce", a mărturisit ea.

De asemenea, Bebe a mărturisit că lucrează la lansarea unor melodii noi.

Cu o zi înainte ca artista să dezvăluie că suferă de tulburare bipolară, ea a postat un filmuleţ pe Instagram, în care spunea că încearcă să nu devină "prea competitivă" în ceea ce priveşte locul ocupat în topuri şi urmărirea succesului ei online.

Persoanele cu tulburare bipolară, aminteşte BBC, trec prin schimbări extreme de dispoziţie, episoadele de depresie alternând cu cele de manie.

Când sunt deprimate, persoanele care suferă de această tulburare se simt letargice, în timp ce în episoadele maniacale, ele sunt exaltate şi hiperactive.

Cei care suferă de tulburare bipolară nu experimentează prea adesea o stare "normală", episoadele extreme putând dura câteva săptămâni.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu