Canon EOS 7D primeşte noi funcţii printr-un update de firmware

Un nou update de firmware a fost confirmat de baieţii de la Canon Rumors si, aparent, a fost afişat pentru o scurtă perioadă de timp şi pe site-ul producătorului, notează playtech.ro.

7D-ul celor de la Canon, DSLR-ul cu senzor APS-C de 18 megapixeli, va primi mai multe funcţii noi în urma celui de-al doilea update de firmware dedicat acestui aparat. Printre funcţiile noi se numără creşterea numărului de cadre succesive RAW în format burst suportate de la 15 la 26. Fişierele în format RAW vor putea de acum să fie editate direct în aparat. Printre detaliile de editare se numără balansul de alb, stilul imaginii, reducerea nivelului de zgomot de imagine, plus corectarea anumitor detalii de imagine.

Dacă lucraţi cu multe imagini în aplicaţii precum Adobe Element, Bridge sau Apple Aperture, 7D vă va permite cu noul update să asociaţi conţinutului capturat un rating de la 1 la 5 stele. Dacă bugetul vă permite să achiziţionaţi o unitate GPS compatibilă, pentru geo-taggingul imaginilor, 7D va putea fi folosit în tandem cu modulul GP-E2. Daca vă place să navigaţi prin imaginile salvate direct în aparat, viteza de navigare a fost mărită iar timpul de zoom in/out şi focus în acest mod a fost micşorat.

Deşi nu avem încă informaţia referitoare la momentul sosirii acestui update, cu siguranţă nu mai durează mult până 7D-ul va deveni dintr-un aparat bun unul şi mai bun.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu