Caniculă sau timp răcoros? Ce surprize ne pregăteşte vremea pentru acest weekend

Embed:

Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 20 de grade Celsius, la Bălţi se vor înregistra 21, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol se anunţă 23 de grade, la Leova 24, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 25 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 13 grade, iar mâine se aşteaptă 23. În weekend se va menţine vreme instabilă. Ziua, temperaturile vor oscila între 23 și 33 de grade, iar noaptea vor varia între 11 şi 22 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 40 de grade Celsius, iar la Paris se vor înregistra 34. La Londra sunt prognozate 31 de grade, la Berlin cu un grad mai puţin, iar la Roma vor fi 35. La Viena şi la Praga se aşteaptă 29 de grade, la Varşovia şi Belgrad 27, iar la Budapesta cu unul mai mult.

În capitala României vor fi valori de 25 de grade, la Atena 30, pe când în capitala Turciei temperaturile nu vor depăşi 26 de grade. La Kiev şi la Moscova va ploua, iar maximele vor ajunge la 21 şi, respectiv 13 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu