Canibalism şi şantaj în politica de pe Bîc. Un membru al PPDA a acuzat PAS de şantaj în cadrul alegerilor locale

Un membru al PPDA a acuzat PAS de şantaj în cadrul negocierilor candidaţilor în cadrul alegerilor locale din toamna trecută. 

Mai exact, într-o discuţie pe Facebook, membrul PPDA Ruslan Verbiţchi i-a reproşat lui Mihai Popşoi de la PAS că acesta personal ar fi recurs la şantaj în cadrul negocierilor candidaților la Stăuceni şi Grătieşti.

Potrivit lui Verbiţchi, şantajul a continuat şi în turul doi al alegerilor locale. Verbiţchi nu a precizat în ce anume a constat şantajul. 

În replică, Mihai Popşoi i-a scris: "Pentru asemenea postări multă minte nu trebuie. Va îngropați cu propriile mâini. Păcat".

În aceeaşi postare Mihai Popşoi a menţionat că în alegerile pentru primarul Capitalei, Andrei Năstase a fost victima "canibalismului de pe dreapta, inclusiv din partea unor foști colegi de bloc".

"Eu cred ca partenerii noștri din PPDA și nu doar nu vor repeta canibalismul din alegerile din Chișinău și hîncestenii vor fi reprezentați de o persoana profesionista, cumsecade - o adevărată luptătoare - Olesea Stamate", a mai scris Mihai Popşoi.  

 

 

 

loading...

Lasă un comentariu