Candu s-a autosesizat în cazul bărbatului care a murit în timp ce aștepta ambulanța: Voi monitoriza personal evoluțiile din acest caz

Președintele Parlamentului, Adrian Candu va monitoriza personal cazul de deces al bărbatului care a aşteptat timp de 40 de minute intervenţia medicilor.

Oficialul a menționat că  funcționează o comisie de anchetă pentru investigarea tragediei. 

"Un caz cutremurător s-a produs aseară pe strada Lech Kaczynski, când un om a decedat sub privirile trecătorilor. Am verificat informația publicată de Maria Sleahtitchi și voi monitoriza personal evoluțiile din acest caz. Potrivit datelor furnizate de autorități funcționează o comisie de anchetă pentru investigarea tragediei. De la primul apel până la sosirea echpajului de medici au trecut 27 de minute, față de 15 cât ar fi trebuit să treacă...Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale se ocupă de acest caz, iar eu voi urmări în continuare cum decurge ancheta. Nimic nu e mai valoros decât viața unui om", a scris președintele Parlamentului, Andrian Candu, pe o rețea de socializare.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Capitală a decedat, după ce ar fi aşteptat 40 de minute ambulanţa. "Ce doamnă, mata nu ştii în ce ţară trăieşti?"


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu