Candu: Rezoluția votată de Parlamentul European nu va afecta reformele demarate de actuala guvernare

Embed:
Rezoluția votată de Parlamentul European privind amânarea primei tranșe din asistenţa macrofinanciară pentru Moldova nu va afecta reformele demarate de actuala guvernare. Asigurările vin din partea președintelui Parlamentului, Andrian Candu şi au fost făcute în cadrul emisiunii Replica de la Prime TV. Şeful legislativului a declarat că încasările la buget sunt suficiente pentru a acoperi cheltuielile planificate.

"Banii care nu vin din partea Uniunii Europene, sunt acoperiți de încasări suplimentare la buget. Bugetul Republicii Moldova nu va suferi și, respectiv, toate proiectele începute nu vor fi oprite", a menţionat Andrian Candu.

Preşedintele Parlamentului a menţionat că, în prima jumătate a anului viitor, când România va deţine preşedinţia UE, ţara noastră trebuie promovată intens la Bruxelles.

"Acea jumătate de an cât România va deține președinția UE, Republica Moldova să fie pe agenda Uniunii Europene ca niciodată. Să organizăm summit-uri, să organizăm evenimente aici începând de la 1 ianuarie până la 1 iulie, în așa fel încât Republica Moldova să fie foarte vizibilă pe agenda Uniunii Europene", a subliniat Candu.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu