Candu o întreabă pe Sandu de ce l-a primit pe Joseph Daul la Guvern și a cheltuit banii statului

Deputatul democrat Andrian Candu a scris o postare pe pagina sa de Facebook în care întreabă de ce Maia Sandu l-a primit pe Joseph Daul în calitate de premier și nu în calitate de Președinte PAS. Candu susține că banii pentru această întâlnire au fost cheltuiți din bugetul statului.
"Acum însă eu am o întrebare pentru dna Prim-ministru Maia Sandu. În ce calitate a venit acest oaspete în Moldova? De ce este primit la Guvern, și sunt organizate ședințe și conferințe de presă, anume, la Guvern, astfel fiind cheltuiți bani publici?

Dacă dl. Joseph Daul, vizitează Republica Moldova în calitatea sa de Președinte a Partidului Popular European, și astfel este o vizită de partid, atunci dna Maia Sandu trebuia sa-l primească la sediul partidului, la sediul PAS, și nu să folosească resursele administrative și banii contribuabililor.", a scris Andrian Candu. 
PUBLIKA.MD amintește că liderul celui mai important partid european Joseph Daul a venit astăzi în Moldova și a avut o vizită cu premierul Maia Sandu.  

PAS şi PPDA sunt membri observatori ai Partidului Popular European din 2017.

Maia Sandu încă nu a comentat deocamdată.

CITEȘTE ȘI: Joseph Daul, cu ochii pe schimbările din Moldova: Alianţa ACUM-PSRM este una riscantă și trezește îngrijorări

Lasă un comentariu