Candu, despre strategia pusă la punct de PSRM-ACUM privind soarta Aeroportului: E ca cele mai importante active alte statului să fie date pe mâna rușilor

Strategia pusă la punct de Alianța pro-rusa PSRM-ACUM, este ca cele mai importante active alte statului, considerate "porțile" țării sa fie date pe mâna rușilor. Aşa a comentat democratul Andrian Candu faptul că președintele ţării, Igor Dodon, insistă ca subiectul Aeroportului Chişinău să fie discutat de câteva ori la Consiliul de Securitate. 

"Dna Maia Sandu, deci investitorul actual de la aeroport, care este reprezentantul unei dinastii importante din occident, cum este Rothschild, si care a promis milioane ce vor fi investite în continuare, este mai bine sa fie înlocuit cu ruși?

Sau cei din Olanda care astăzi administrează portul Giurgiulesti la fel nu sunt buni, si trebuie înlocuiți și ei cu "investitori" din Rusia?

Mâine Maia Sandu va face raportul de activitate pentru 100 de zile. Poate ne răspunde și nouă la aceste intrebari legate de soarta activelor si noile sale preferințe geopolitice?!", a menţionat Andrian Candu într-o postare pe Facebook.

Amintim că Igor Dodon nu exclude că Aeroportul Internațional Chișinău, dar și Portul Giurgiulești ar putea ajunge pe mâna investitorilor din Rusia. Potrivit şefului statului, autoritățile de la Chișinău sunt gata să aibă discuţii cu toţi investitorii atât din Est cât şi din Vest, sugerând că, totuşi, oamenii de afaceri din Federaţia Rusă ar fi ceva mai atractivi pentru Chişinău.

Lasă un comentariu