Candu către Maia Sandu: Ne spuneți totuși dacă ați avut întâlnirea nocturnă cu extremistul Petrenco? Vă ofer și soluţia: spuneți că e și el societatea civilă

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu insistă să primească de la Maia Sandu un răspuns privind participarea liderului organizaţiei extremiste ANTIFA, Grigore Petrenco, la şedinţa nocturnă de joi de la sediul PAS.

"Dna Maia Sandu, ne spuneți totuși dacă v-a vizitat Petrenco joi pe înserate la sediul PAS? La vizita aceea nocturnă mă refer. Nu că ar fi o problemă, dar vă cam bâlbâiți și nu înțelegem răspunsul. Poate a venit să adere la PAS, poate faceți aripa extremistă ANTIFA la PAS, sunteți liberă să faceți ce doriți. Dar răspundeți cu DA sau NU și țineți cont că sunt oameni care pot să confirme, inclusiv câte ore a stat și v-a consultat.

Poate ne relatați și cât de surprinși au fost alți participanți la această întâlnire nocturnă când l-au văzut acolo pe Petrenco, venit la invitația dvs? Rezultatul l-am văzut, se vede și în această poză, v-a adus protestatari curat "pro europeni".

După ce recunoașteți, mai am câteva întrebări mai delicate, inclusiv despre cum ați strâns bani ilegal de la participanții la întâlnirea nocturnă pentru acest protest, dar le luam pe rând, căci văd că vă emoționați la fiecare cuvânt, ca fostul dvs. șef din PLDM", a precizat şeful Legislativului pe pagina sa de facebook.

Totodată, Andrian Candu a spus că-i poate veni în ajutor şi cu o soluţie pentru a ieşi din această situaţie: "Vă dau o soluție să ieșiți din această situație urâtă, spuneți că Petrenco este liderul organizației extremiste ANTIFA care e ONG și face parte din 'societatea civilă' care organizează proteste".

Citeşte şi: Blogger: Grigore Petrenco este consultant al Maiei Sandu pentru organizarea protestelor


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu