Candidatul Victor Chironda și-a prezentat echipa

Consilierul PPEM Victor Chironda, care, şi-a anunţat zilele trecute intenţia de a candida la fotoliul de primar a organizat astăzi o conferinţă de presă în care a venit şi cu o listă de consilieri, pe care îi propune, despre care spune că vor fi neafiliaţi.

"Eu îmi doresc un Chişinău cu oportunităţi, confort şi siguranţă, dar ştiu că tot ce mi-am propus nu poate fi realizat şi nu pot să fac asta de unul singur. De asta, am decis să formez o echipă de candidaţi pentru Consiliul Municipal Chişinău. Ca echipă avem o intenţie clară, să depolitizăm Consiliul Municipal Chişinău", a spus pretendentul la funcţia de primar al Capitalei, Victor Chironda. 

Ieri şi Teodor Cârnaţ, fostul membru al Consiliului Superior al Magistraturii a anunţat că vrea să se înscrie în cursa electorală pentru funcţia de primar al Capitalie.

Potrivit Consiliului Electoral de Circumscripţie Chişinău, până acum, doi candidaţi au fost înscrişi la alegerile din 20 octombrie. Este vorba despre socialistul Ion Ceban şi Andrei Donică, care reprezintă formaţiunea politică Mișcarea Profesioniștilor „Speranța – Nadejda”

Lasă un comentariu